Sök Valberedningen!

Nu öppnar ansökan till Förenade festeriers valberedning 2018! En post i valberedning innebär att du tillsammans med två andra personer kommer ansvara för hur ansökan till styrelsen kommer se ut och ta fram nomineringar till styrelsens olika poster till årsmötet.
Vill du vara med och påverka ansökningsperioden och skaffa dig erfarenheter för framtiden? Eller kanske känner du någon som du tror skulle passa för uppdraget? Skicka en ansökan eller nominering nedan senast 23:23 den 23/1 2018.

Vi ber er observera att som medlem i valberedningen har du inte möjlighet att söka till styrelsen 18/19.

Ansök här!
Har du frågor om valberedningen?

Vill du veta mer om vad arbetet i valberedningen går ut på kan du kontakta oss i styrelsen så svarar vi gärna på dina frågor.

Valberedning

Valberedningen har till uppgift är att nominera kandidater till styrelsen till årsmötet. Detta görs genom att marknadsföra ansökningsperioden, hantera ansökningar och hålla intervjuer för att sedan lägga fram förslag till nomineringar. Förberedelserna görs tillsammans med den sittande styrelsen och kan se väldigt olika ut beroende på vilket fokus den sittande valberedningen har. Valberedningens uppgifter regleras av föreningens stadgar.

Läs Föreningens Stadgar